In Memoriam

Vepsä Sukuseura ry:n aktiivien keskuudesta on poistunut ajan rajan taakse useampia yhdistyksen toimintaan vaikuttaneita jäseniä.

Vepsä Sukuseuran idean isä ja perustajajäsen Tapio Vepsä (1948-2021) on poissa.
Tapio menehtyi pitkällisen sairauteen loppukesästä 2021. Siunaus toimitettu läheisten läsnä ollessa ja Tapion tuhka sirotellaan hänen kasvukaupunkinsa Turun ulkoilusaareen VEPSÄÄN.
Sukuseura muistaa perustaajaansa surulla ja kunnioittaen hänen valtavaa ponnistustaan saada maamme kaikkien Vepsien sukutaustat kirjatuksi.

Linkki Geni-profiiliin

Vepsä Sukuseura ry:n jäsen, opettaja ja kotiseutuneuvos Eino Vepsä (1935-2023) on poissa. Eino menehtyi 87-vuoden iässä ja hänet siunattiin Kanta-Loimaan kirkossa 23.9.2023.

Eino osallistui aktiivisesti sukuseuran toimintaan toimien niin hallitus- kuin varapuheenjohtajatehtävissäkin.

Linkki Geni-profiiliin

Mikko Vepsä alias Mikael Vesper (1937-2020), jonka piirustuslaudalta ovat lähtöisin niin rintamerkkimme kuin viirimmekin. Vietimme useampiakin sukuseuran kokoontumisia Lopen Sajaniemessä Villa Vesperin viihtyisissä maisemissa taiteilijan itsensä suunnitteleman ja pitkälti rakentaman kotitalo-ateljeen äärellä.

Linkki Geni-profiiliin


Yhdistyksen varapuheenjohtajana toiminut Martti Räikkönen Imatralta kuoli vuonna 2022. Martin äiti oli Anna Vepsä Jääskestä. Martti oli aktiivi yhdistyksen jäsen varsin pitkään 

Mauri Elolahti (1953 - 2021)

Mauri oli Vepsän sukuseuran hallituksen jäsen kolme kautta. Mauri oli innokas sukututkija. Hän tykkäsi osallistua sukuseurojen toimintaan ja osallistui useille eri matkoille Karjalan kannakselle ja Laatokan seudulle. 

Linkki Geni-profiiliin