2021 Vuosikokous Karjala-talolla Helsingissä

KARJALA-TALO KUTSUI
Vepsä Sukuseura piti vuosikokouksensa Helsingissä
Karjala-talolla lauantaina 28.8.2021 klo 14.00

Kokouksen avasi seuran puheenjohtaja Ritva Oinonen ja kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Esko Vepsä. Kokouksen sihteerinä toimi yhdistyksen sihteeri Sari Heinonen.
Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Seppo Vepsä ja Maikki Vepsä.

Kokous eteni leppoisasti eikä merkittäviä kommentteja saati erimielisyyksiä esitetty kokoukselle annettuihin toimintakertomukseen, talouskertomukseen, toimintasuunnitelmaan tai taloussuunnitelmaan nähden. Kaikki hyväksyttiin yksimielisesti. Tilivuosi päätyi lievään alijäämään, joka johtui pääosin myyntivaraston arvon päivittämisestä ajan tasalle.

Kokous hyväksyi hallituksen esityksen jäsenmaksujen pitämisestä ennallaan, eli 15€ hengeltä tai 30€ perheeltä (samassa osoitteessa asuvat perheenjäsenet.

Hallitukselle kirjattiin erityinen kiitos ahkerasta kokoontumisesta (netissä näin korona-aikana)

Vepsä Sukuseura ry:n vuosikokous Helsingissä, Karjala-Talon Viipuri-salissa ei täyttynyt ääriään myöten, mutta saatiin sentään koolle koronarajoitukset huomioon ottava joukko yhdistyksen päättäjiä.

Kokouksen puheenjohtaja ei ole kuvassa, sillä hän oli kameran toisella puolen, muuten koko osanottajajoukko on hajasijoitettuina kokouspöytiensä äärellä.

Kokouksen aluksi saimme nauttia todella runsaan ja kesäisen täytekakun makuhurmasta ja tuoreesta tämän kesän omenista puristetusta mehusta. Itse kokous sujui sutjakkaasti, mistä kiitos hyvin tehdyn valmistelun ja tyytyväisen kokousväen.

Sukuseuran hallituksesta olivat läsnä puheenjohtaja Ritva Oinonen ja uudelleen varapuheenjohtajaksi valittu Seppo Vepsä, sihteeri Sari Heinonen ja rahastonhoitajana toiminut Sirpa Laukola. Kännykkäkuvassa on mukana Seijaliisa Pekkanen ja Keski-Euroopassa liikenteessä kuvasta puuttuva uusi hallituksen jäsen Pirkko-Liisa Lindell.

Hallitus piti saman tien järjestäytymiskokouksen, jossa taloudenhoitajaksi valittiin edelleen Sirpa Laukola

Hallitus sai valtuudet jatkaa aloittamaan selvitystä sukuseuran jäsenmyyntiin tarkoitetuista tuotteista. lähinnä esillä ovat olleet lippalakin tai kaulahuivin hankinta. kokous oli lippalakin kannalla. Jäsenkunnalla tullaan jäsenviestissä esittelemään malli ja hinta sekä pyytämään ennakkotilauksia.