Jäsenkirje 2024

14.05.2024

Vepsän sukuseura ry

Kirjeen myötä toivotan Vepsän sukuseuran hallituksen puolesta hyvää kevään ja kesän alkua kaikille sukuseuran jäsenille!

Vuosi jälleen on vaiheessa, jossa on hyvä paneutua sukuseuran toimintaan ja valmistella tulevaa vuosikokousta. Koronavuodet ovat monella tapaa verottaneet seuran toimintamahdollisuuksia, mutta nyt elpymisen merkkejä on nähtävissä. Sukuseuramme jäsen Jani Paavola on ottanut hoitaakseen sukuseuran kotisivut.

Sukuseuran hallitus jälleen suunnittelee vuosikokousta ja alustavasti olemmekin miettineet sukuseuran vuosikokouksen järjestämistä Itä-Suomessa, monille jäsenillemmekin tutussa Imatran kylpylässä, lauantaina 17.08.2024 edellyttäen, että osanottajia on riittävästi. Mikäli osanottajamäärä on 20-25 henkilöä kustannuksia koituisi oman valinnan mukaan mm lounaasta, grilli-illasta, matkoista ja majoittumisesta. Lounaan hinnaksi saadun tarjouksen pohjalta 20€/hlö. Mikäli halutaan osallistua grilli-iltaan ravintolassa tulisi kustannuksia siitä 25€/hlö. Majoitus 2 hengen huoneessa kustantaa 130€/vrk ja 1 hengen huoneessa 90€/vrk. Pyydänkin sitovia ilmoittautumisia vuosikokoukseen 7.7.2024 mennessä joko Ritva Vepsälle puhelimitse 040 767 4002 tai Sari Heinoselle mieluusti sähköpostilla sari.heinonen@km.fi tai puh. 040 556 4120. Mikäli osanottajamäärä jää alle 20 hengen, suunnitellaan kokouspaikka lähemmäs Uuttamaata.

Hallituksella on halu elvyttää toimintaa ja kaipaamme vinkkejä siitä, mitä jäsenistö toivoisi tulevaa ajatellen, em olisi hyvä rupatella vuosikokouksessa toimintasuunnitelman yhteydessä. Yhteiset tapaamiset ja matkat sekä retket ovat olleet aiemmin osa sukuseuran toimintaa. Karjalaan, sukujemme synnyinsijoille, suuntaavia matkoja emme tällä hetkellä valitettavasti voi toteuttaa, mutta muuten mahdollisuuksia on olemassa.

Sukuseuramme saa toimintansa katteeksi tuloja etupäässä jäsenmaksuista ja osin myös myytävistä oheistuotteista. Vuosikokous vahvisti jäsenmaksuksi tälle kaudelle 15€/jäsen ja 30€/perhe. Muistuttaisin kaikkia siitä, että tukisivat seuran toimintaa jäsenmaksun verran. Em takaa myös osallistumismahdollisuuden vuosikokoukseen Lisäksi olisi todella mukava saada uusia jäseniä sukuseuraamme mukaan. Oheistuotteena meillä on hieno lippahattu, minkä hinta on 22€. Voit tilata lippahatun seuraavan linkin kautta Tue Vepsän sukuseuran toimintaa ja tilaa itsellesi Vepsä lippis

Oikein hyvää kevään alkua kaikille!

Vepsän sukuseura ry:n hallituksen puolesta

Ritva Vepsä, pj