Vepsä Joulukirje 2023

20.12.2023

VEPSÄINEN JOULUKIRJE 2023

Vepsän sukuseura ry

Kirjeen myötä toivotan Vepsän sukuseuran hallituksen puolesta rauhallista joulua ja hyvää tulevaa vuotta kaikille sukuseuran jäsenille!

Vuosi jälleen on vierähtänyt sukuseurankin toiminnan osalta. Kuluvana vuonna sukuseura täytti 25 vuotta. Koronavuodet ovat monella tapaa verottaneet seuran toimintamahdollisuuksia, mutta nyt elpymiseen on mahdollisuudet. Sukuseuran vuosikokouksessa iloksemme saimme todeta, että seuramme hallitus saikin uusia aktiivisia jäseniä: Jani Paavolan ja Jani Vepsän. Jani Paavola iloksemme jatkaa edeltäjänsä ansiokkaasti ylläpitämien kotisivujen uudelleen rakentamista ja niiden ylläpitämistä Jani Vepsän apua tarvittaessa hyödyntäen. Esittelyt hallituksen jäsenistä on Sirpa Laukolan pohjustamassa kirjelmässämme.

Hallituksella on halu elvyttää toimintaa ja kaipaamme vinkkejä siitä, mitä jäsenistö toivoisi tulevaa ajatellen. Yhteiset tapaamiset ja matkat sekä retket ovat olleet aiemmin osa sukuseuran toimintaa. Karjalaan, sukujemme synnyinsijoille, suuntaavia matkoja emme tällä hetkellä valitettavasti voi toteuttaa, mutta muuten mahdollisuuksia on olemassa. Lisäksi vuosikokoukset aiemmin on pyritty toteuttamaan eri puolilla Suomea huomioiden myös sukuseuramme jäsenistön asumispaikat. Olisiko tulevana vuonna mahdollisuus järjestää vuosikokous esimerkiksi Itä-Suomessa?

Sukuseuramme saa toimintansa katteeksi tuloja etupäässä jäsenmaksuista ja osin myös myytävistä oheistuotteista. Vuosikokous vahvisti jäsenmaksuksi tälle kaudelle 15 €/jäsen ja 30/perhe. Muistuttaisin kaikkia siitä, että tukisivat seuran toimintaa jäsenmaksun verran.

Jäsenmaksun voi maksaa Vepsän sukuseuran tilille, FI09 5104 0040 0581 03 mieluusti tammikuu 2024 aikana. Lisäksi olisi todella mukava saada uusia jäseniä sukuseuraamme mukaan.

Oheistuotteena meillä on myös hieno lippahattu, minkä hinta on 22€.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja mukavia talvipäiviä kaikille

Vepsän sukuseura ry:n hallituksen puolesta

Ritva Vepsä, pj